Diamond Queen

Diamond Queen esittely

Kaipaatko kimallusta ja mystiikkaa elämääsi? Täältä tulee Diamond Queen -slottipeli, josta ei kimallusta puutu! Tämä mystinen ja maaginen slottipeli nappaa sinutkin hetkessä mukaansa, niinkuin suuren joukon internetin ulkopuolisillakin kasinoilla pelaavista asiakkaista. Peli on täynnä kaikkea kimaltavaa: timantteja, jalokiviä, tiaroja.. Pelissä on mukana myös lyömätön bonustoiminto, jota kaikki pelaajat tulevat varmasti rakastamaan. Jos pidät taikuudesta, timanteista ja mystisyydestä, pelaa Diamond Queen -peliä heti ja kotiuta muhkeat voitot!

DJ Wild kolikkopeli alkaa todella näyttävästi alkuintrolla, jossa valmistellaan stadionin areenaa DJ keikkaa varten, jonka DJ olet sinä, pelaaja! Tässä pelissä taustamusiikkina soikin pelin oma diskomusiikki, joka jammaa sopivan tasaisesti taustalla. ELK Studios peliyhtiön valmistama kolikkopeli on todella raikas uutuus tältä nuorelta pelitalolta. Ruotsalainen ELK Studios on perustettu vasta muutama vuosi sitten, vuonna 2012 ja on siitä asti haastanut tasaisesti muita pelitaloja toistaan tyylikkäimmillä peleillään.

Pelaaminen

Diamond Queen on International Gaming Technologyn, eli IGT:n, valmistama slottipeli, jossa on 5 kelaa ja 20 voittolinjaa. Pelissä on mahtavat piirrosmaiset grafiikat, jotka tuovat pelaajan mieleen kenties Disney-tyyliset piirretyt. Pelimerkkeihin kuuluu esimerkiksi velho ja urhea poika sekä muita tyypillisiä fantasia-aiheisia pelimerkkejä, kuten myös perinteiset pelikorteista tutut merkit. Kelat on asetettu mystiselle violetille sumun peittämälle metsälle, ja keloja tottakai reunustaa timantit ja muut koreudet. Pelissä on mahtava maaginen musiikki säestämässä pelaajan pyöräyttelyä. Pelissä on myös hauskat voitonäänet, jotka saavat pelaajan todella tuntemaan, kuin hän olisi taianomaisessa fantasiamaailmassa pelailemassa tätä slottipeliä.

Diamond Queen

Pelin wild on Diamond Queen -logo, ja pelin scatter ja samalla bonusmerkki on Mystical Diamond Bonus -merkki. Wild-merkki voi korvata minkä tahansa muun pelimerkin, mutta ei scatteria. Tällä tavoin pelaajan on helpompi muodostaa voittavia yhdistelmiä pelissä. Peliin voi minimissään panostaa 20 senttiä, ja maksimissaan 20 euroa kolikkoa kohti, eli kieroskohtainen maksimipanos on 400 euroa. Tämä kuningatar on todella korkean ylläpidon leidi! Mutta pelin päävoiton voittaessaan on pelaajakin iloinen, että tuli panostettua peliin kerrankin kunnolla rahaa.

Pelin rakenne ja bonukset

DJ Wild kolikkopeli rakentuu viidestä rullasta ja kolmesta rivistä. Varsinaisia voittolinjoja pelissä on kymmenen, mutta pelissä voittaa molempiin suuntiin tarkoittaen, että voittoyhdistelmä voi tulla joko vasemmalta oikealle tai päinvastoin. Tällä tavoin voittolinjoja onkin periaatteessa se 20.

Panostaminen on pelissä varsin mielenkiintoista. Pelin panosta voi vaihdella panostaulukosta 25 centin minimipanoksesta aina 100 euron maksimipanokseen asti. Tai sitten pelaaja voi valita mieluisan strategian panostamiseensa. Strategioita on kaikkiaan neljä erilaista. Optimistinen panostusvaihtoehto muuttaa pelin panosta sen mukaan mikä pelaajan kassatilanne on. Pelaaja voi valita esimerkiksi High Roller – vaihtoehdon, jolloin peli automaattisesti panostaa aina 10% kassan suuruudesta, jonka maksimi tosin on pelin maksimipanos 100 euroa.

Tasopanostus – vaihtoehto muuttaa panosta aina kaksi pykälää ylemmäs, jos pelaajalle tulee viisi tappiota putkeen. Lähtöpanostuksen pelaaja tosin valitsee aina ensin itse. Booster – vaihtoehdossa panos taasen nousee joka kerta kun pelaajalle tulee hävitty kierros. Lähtöpanoksen pelaaja taas valitsee itse ja panos nousee itsestään neljä pykälää ylemmäs. Jumper eli hyppijä – vaihtoehto toimii päinvastoin kuin Booster – panostusstrategia, sillä siinä panos nousee aina kun pelaaja saa voittavan kierroksen. Panos nousee maksimissaan neljä pykälää ylemmäs, vaikka voittoja tulisi enemmänkin putkeen.

Erikoistoiminnot

DJ Wild kolikkopelin merkkeinä nähdään hedelmäpeleistä tutut luumu, vesimelooni, sitruuna ja kirsikka. Merkit on kuvitettu diskopallomaiseen tyyliin ja toimivat pelin perusmerkkeinä. Kuvamerkit ovat pelissä arvokkaampia ja niistä syntikka – merkki tuokin pelaajalle mukavat 1000 kolikkoa, joka maksimipanostuksella tarkoittaa samaa summaa euroina. Muita kuvamerkkejä ovat DJ – kuulokkeet, bassoelementti ja mikseripöytä.
Pelin teoreettinen palautusprosentti on 96,3% ja maksimivoitto on 170 000 kolikkoa, joka maksimipanostuksella on 170 000 euroa!

DJ Wild kolikkopelin erikoistoiminnot ovat sen monipuoliset Wild – merkit. Ruudulle tultaessa Wild – merkit aina laajenee sen mukaan minkälainen Wild – merkki sattui rullalle tulemaan. Violetti Wild – merkki laajenee pystysuuntaan ja vihreä taasen vaakasuuntaan. Wild – merkin tultaessa rullalle jää se siihen Sticky – wildiksi ja peli alkaa pyörittämään ilmaiskierroksia, jotka jatkuvat niin kauan kun uusia Wild – merkkejä vain ilmaantuu lisää. Wild – merkit korvaavat minkä tahansa muun merkin. Jackpot – Wild voi ilmaantua keskirullalle ilmaiskierrosten aikana. Tästä pelaajalle napsahtaa todella maittava 50 000 kolikon jättipotti kertaiskulla! Maksimipanoksella summa on 50 000 euroa suoraan pelikassaan!

Diamond Queen ilmaiskierrokset

Diamond Queen -pelissä ilmaiskierroksille pääsee saamalla kolme tai useampi bonus scatter -merkki keloille. Pelaaja kiidätetään toisille keloille, joilla ilmaiskierrokset pelataan. Pelaaja saa aluksi kolme ilmaiskierrosta. Ensimmäisella pyöräytyksellä toinen kela on kokonaan wild-kela, toisella pyöräytyksellä toinen ja kolmas kela ovat wildeja kolmannella pyöräytyksellä kaikki kolme keskikelaa ovat wildeja, joka totta kai antaa pelaajalle hyvät mahdollisuudet voittaa muhkeita voittosummia.

Jos pelaaja saa ilmaiskierrosmerkin ensimmäiselle pelalle, pelaaja saa lisää ilmaiskierroksia. Tämän lisäilmaiskierrostoiminnon voi aktivoida jopa 20 kertaa. Ilmaiskierroksilla kannattaa pelata niin korkeilla panoksilla kuin vain uskaltaa, sillä pelistä todellakin voittaa samalla tasolla kuin on panostanutkin. Pelin suurimmat voitot tulevatkin ilmaiskierrosten aikana, sillä voitot pääpelistä ovat aina vähäisiä.

Diamond Queen -pelissä ei ole muuta bonuspeliä, kuin ilmaiskierrosten bonuspeli. Diamond Queen -pelin palautusprosentti on 96.08 prosenttia, eli aika keskiverto palautusprosentti, jonka turvin peliä kannattaa hyvinkin lähteä kokeilemaan. Diamond Queen -peliä ei valitettavasti pääse ainakaan tällä erää pelailemaan mobiilissa, sillä pelistä ei ole tehty mobiiliversiota.

Diamond Queen yhteenveto

Diamond Queen kolikkopeli on todella siisti ja moderni ulkonäöltään. Sen kaikki peliominaisuusvalikot ovat hienosti häivytetty ruudulle näkyviin, josta voi valita panosta, muuttaa pelin asetuksia, pyörittää rullia tai asettaa automaattipelitoiminto käyntiin. Diamond Queen kolikkopelin myötä tarjolla on todella diskomenoa hienoilla värimaailmoilla ja iskevällä taustamusiikilla, joka yltyy todelliseksi menoksi, jos pelaaja sattuu samaan pelin Wild – merkkejä ruudulle. Diamond Queen kolikkopeli on tarjolla myös mobiilisti, niin kuin kaikki ELK Studiosin pelit. Heille mobiilipelaaminen on yksi pääkehityskohteista ja tulevaisuuden satsauksista.

DJ Wild kolikkopeli on varsin onnistunut kokonaisuus niin grafiikan, äänimaailman ja pelin toimintojen kannalta. Riittävän yksinkertaiset erikoistoiminnot pitävät pelin mukavan simppelinä pelata, jolloin pelaaminen on helppoa ja mukavaa. Haastetta jokainen pelaaja voi hakea eri panostusstrategioiden kautta, jotka taasen tuovat peliin aivan uuden ulottuvuuden. Vaihtoehtoja on paljon ja jokainen voi oman pelikassansa ja tuntemustensa mukaan kokeilla eri vaihtoehtoja, joilla haluaa panosta muuttaa peliin.